MIT ÉRHETSZ EL EGY HÓNAP ALATT JÓGÁVAL?


Vegyél részt minikutatásunkban! Ha vállalod, hogy a megújult Mandala Online oktatási felületünkön legalább heti háromszor gyakorolsz, és egy hónap elteltével megírod az ezalatt megélt tapasztalataidat, akkor erre az időszakra adunk neked egy ingyenes próbahónapot, amivel korlátlanul használhatod az online gyakorlásokat, workshopokat, és elméleti anyagokat! Csak regisztrálj, és ezzel a kuponnal aktiválhatod a próbahónapot: egyhonapjoga2023


Gerincjóga: A jóga modern, preventív, mozgásra fókuszáló formája

Hatha jóga: Tradicionális jóga, ahol elsősorban a figyelemmel és légzéssel dolgozunk

Astanga: Dinamikus, fizikailag erős, kötött sorozatokból álló óra

Flow: A légzés ritmusával áramló, dinamikus jóga

Mobility: Testfejlesztés a jóga és modern mozgásrendszerek eszközeivel

Bambusz Test Projekt: változatos mozgásanyagra épülő óra

JÓGA STÚDIÓINK

Mandala Jóga Nyugati
Mandala Movement Liget
Mandala Jóga Deáktér - bezárt!
Mandala Jóga Móricz - hamarosan!


Bejelentkezés nem szükséges!

90 perces óra: 3 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 25 000 Ft
(1 évig érvényes)
4 hetes bérlet: 32 000 Ft
Bevezető bérlet: 10 000 Ft
(5 alkalmas, első alkalommal váltható, 5 hétig érvényes)

GY.I.K.

Ha először jössz hozzánk

A 90 perces vezetett gyakorlásokra nem kell bejelentkezned, de érkezz 15 perccel kezdés előtt, mert egy rövid adminisztráció vár rád. Kérjük, ne késs, mert az oktató nem szakíthatja meg az órát, hogy beengedjen. Jógamatracot, meditációs párnát, pokrócot biztosítunk, csak kényelmes ruhát hozz magaddal.

Minden stúdiónkban zuhanyzós női és férfi öltözők vannak. Gyakorlás előtt másfél órával lehetőleg már ne egyél, viszont utána érdemes sok vizet inni.

Ha most kezdesz jógázni, a kezdő Gerincjóga órát javasoljuk, heti két alkalommal. Az órarendünkben mindig az aktuálisan érvényes időpontok szerepelnek, az esetleges időpontváltozásokat és helyettesítéseket pedig Facebook csoportunkban találod.

Miért jó online jógázni?

A Mandala Online innovatív oktatási felületünk új dimenziót ad a jóga gyakorlásának! A jógahagyomány megújulások sorozata: a jógik mindig is felhasználták a rendelkezésükre álló tudást, és a tanítás módját az adott kor igényeihez igazították. Az online jógát ajánljuk egész kezdőknek és haladóknak is, a csoportos gyakorlás kiegészítésére.

Egészségügyi problémák esetén jógázhatok?

Egészségügyi probléma esetén csak akkor javasoljuk a gyakorlás megkezdését, ha orvosod szerint csoportos mozgásterápiát végezhetsz.

Jógaoktató szeretnék lenni!

A jóga oktatóképzés célja a saját fejlődés segítése, a jóga oktatására nem jogosítanak fel. Amennyiben úgy érzed, hogy megszerzett tudásod és tapasztalatod szívesen továbbadnád, lehetőséged van jógaoktató képzést végezni, ezekről itt olvashatsz bővebben!