Ha nagy kint a káosz, keresd belül a nyugalmat.

A jógahagyomány megújulások sorozata: a jógik mindig is felhasználták a rendelkezésükre álló tudást, és a tanítás módját az adott kor igényeihez igazították.

A Mandala Online a Mandala Jógastúdiók (www.mandalajoga.hu) innovatív oktatási felülete. Célunk, hogy egy olyan digitális platformot hozzunk létre, ami támogatja és kiegészíti az otthoni gyakorlást, illetve a jógastúdiókban és elvonulásokon tanultakat.

Pápa Gyöngyvér

Jógaoktató

“A jógában talán az a legjobb, hogy sosincs vége, nem lehet megtanulni, éppen ezért megunni sem. A második legjobb talán az, hogy nem kell hozzá semmilyen különleges tudás vagy tulajdonság, türelmes gyakorlással eljuthatsz szinte bárhová.”

Mobility, Astanga, Gerincjóga

Németh Gergő

Jógaoktató

“Lassan 20 éve gyakorlom a jóga különböző eszközeit, és számos kiváló tanítóm volt. Mindegyiküktől azt tanultam, hogy jóga egy van, viszont annyi megközelítés, ahány ember. És hogy a jóga egyszerű.”

Rádzsa, Hatha, Gerincjóga

Nagygyörgy Emese

Jógaoktató

"Aztán egyszer valami átkattant, és azóta elkezdtem megérteni hogy mi számít igazán. Nincsenek nagy igazságok, elrejtett trükkök és technikák, magasztos eszméket sem kell követni. Csak csinálni és ennyi. Nincs más titok."

Flow, Astanga, Gerincjóga

Tóth Tímea

Jógaoktató

"Változás, belső figyelem és elfogadás. Most ezeket jelenti számomra a jóga. Hálás vagyok minden történésnek, ami elvezetett idáig, és mindenkinek, aki segített ebben engem."

Hatha, Flow, Gerincjóga

Siffel Zita

Jógaoktató

"Az évek során sok minden letisztult, leegyszerűsödött bennem. A jóga segített, hogy ne keressem folyton a miértekre a választ, ugyanakkor a szőnyegen túl is megajándékozott tudatosabb figyelemmel, és egy kiegyensúlyozottabb, örömtelibb léttel."

Hatha, Nőijóga, Gerincjóga

Varga Mátyás

Jógaoktató

"Önismeret – ha egy szóval kéne leírnom, hogy számomra mi a jóga, ez lenne az. A jóga nem egy kötött, merev út. Minél többet tapasztalok, annál inkább egy felszabadult, kreatív minőség kerül felszínre."

Mobillity, Flow, Gerincjóga

Kedves Tamás

Jógaoktató

"Mikor elkezdtem jógázni, meg voltam róla győződve, hogy sosem fogok tanítani. Nem gondolom, hogy a jóga mindenkinek jó, de azt hiszem, hogy mindenkinek érdemes lenne kipróbálni, hátha ottmarad a matracon, mint ahogy velem történt.”

Hatha, Gerincjóga, Astanga

Tóth Zília

Jógaoktató

"A jóga számomra valami megfogalmazhatatlan egységet jelent. Valami olyan egység, ami mint egy kör, bár be van záródva, mégis mindig valami újat ad."

Nőijóga, Kismama jóga

Pomázi Eszter

Jógaoktató

"Megtanultam, hogy néha csak elindulni nehéz, az első kör napüdvözlet után már megszűnik minden és csak visz a lendület. Máskor semmi mást nem várok jobban, mint hogy egy hosszú nap után végre kigurítsam a matracot és egy kicsit végre csend legyen a fejemben.”

Flow, Hatha, Gerincjóga

Szalay Tekla

Jógaoktató

"Az első alkalom óta tart a jóga iránti szerelem, mely nem csak a testemben, de az elmémben és a lelkemben is rengeteg pozitív változást hozott. Több éve jógázom, de mégis úgy gondolom, hogy egy csodálatos út elején tartok..."

Nőijóga, Kismama jóga

Hegedűs Lilla

Jógaoktató

“Valahol olvastam, hogy a jóga, mint mozgásforma, semmihez sem hasonlítható. Szerintem pont ellenkezőleg. Felfedeztem benne a táncot, a talajtornát, az óra utáni jóleső fáradtságérzet és az endorfin pedig egy kettlebell edzés utánra emlékeztet. Úgy éreztem, ezt a tökéletes kombinációt nekem találták ki."

Gerincjóga, Gerincjóga 50+